Mozihír

2019.10.29. 09:47

Örülhetnek a rajongók, újratervezték Sonicot

A videójáték hősről szóló film készítői a sok tiltakozás miatt rajzolták újra a sündisznót.

Fotós: Imaginechina

El kellett halasztani a Sonic, a sündisznó című animációs film novemberi bemutatóját, mivel a rajongók felháborodtak a címszereplő külseje miatt. Sonic egy kultikus videójáték hőse, a film első változatában mégsem úgy nézett ki, ahogyan a rajongók megszokták. Az eredetihez képest új szemet, fogat és lábat kapott, ami sokak szerint szentségtörés – írja a hirado.hu.

Breaking: A " target="_blank" rel="noopener">#SonicMovie standee featuring a newly redesigned Sonic was spotted at a undetermined location. This story is developing. #SonicNews pic.twitter.com/ymcgSYjg4a

— Tails' Channel – Celebrating 11 Years! (@TailsChannel) " target="_blank" rel="noopener">2019. október 27.

A felháborodott rajongók kérését az alkotók meghallgatták, újratervezték a figurát, és a süni új külseje már olyan, amilyennek a játékosok megszokták. Érdekesség, hogy minderről nem hivatalos bejelentés adott hírt, hanem egy kirakott standee – álló hirdetőtábla –, amelyet egy mozi félreeső folyosóján helyeztek el.

Az internet korában persze így is fénysebességgel terjedt el az információ, és a rajongók megkönnyebbültek. Egyben csodálkoznak is, hogy két nagy cég – a Paramount stúdió és a videógyártó Sega – ennyire odafigyel a rajongók igényeire. Pedig nincs ebben semmi csoda, a közönség szava szent, hiszen ő fizet a kasszánál.

A Sonic, a sündisznó részben élő színészes film, a főgonoszt Jim Carrey alakítja.

Borítókép: Sonic, a sündisznó

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!