inkább síelni ment

2020.06.10. 14:40

Kevés híja volt, hogy Robbent ismét a Bayernben lássuk

A korábbi holland klasszis télen kacérkodott a gondolattal, hogy visszatérjen a Bayern München labdarúgócsapatába.

Bayern Munich's Dutch midfielder Arjen Robben reacts after scoring during the German First division Bundesliga football match FC Bayern Munich v Eintracht Frankfurt in Munich, southern Germany, on May 18, 2019. (Photo by Christof STACHE / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Forrás: AFP

Fotó: Christof Stache

„Egy rövid időszak volt decemberben és januárban.

Annyira jó fizikai állapotban éreztem magam, hogy gondolkodtam a visszatérésen. Aztán végül nem történt meg, és elmúlt az az idő”

- fogalmazott a bajorok korábbi sztárja a Sport Bildnek.

Abban az időszakban Serge Gnabry és Kingsley Coman is sérült volt, ezért merülhetett fel ismét a 36 éves holland szélső neve.

„Őszintén szólva nagyon bizsergető érzés volt újra felhúzni a futballcipőt. Másrészt viszont élveztem a családommal töltött időt, s aztán síeléssel eltereltem a figyelmemet a kérdésről”

- tette hozzá Robben.

A játékos tavaly nyári visszavonulása előtt tíz évig erősítette a Bayern Münchent, amellyel nyolc bajnok címet, öt kupasikert és 2013-ban Bajnokok Ligája-győzelmet ünnepelhetett.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában