DTM

2017.12.18. 15:19

Június elején lesz a mogyoródi versenyhétvége

Június első három napján rendezik meg a német túraautó-bajnokság (DTM) mogyoródi fordulóját.

Forrás: mti

A sorozatot szervező ITR hétfőn hozta nyilvánosságra a jövő évi hivatalos versenynaptárt, melyben az eddigiekhez hasonlóan túlnyomórészt németországi helyszínek szerepelnek.

Érdekesség, hogy az olaszországi Misanóba először látogat el a sorozat, míg a londoni Brands Hatch-be négyéves kihagyást követően tér vissza. A moszkvai verseny kikerült a naptárból, viszont a hollandiai Zandvoortba és az ausztriai Spielbergbe változatlanul ellátogat a mezőny.

A 2018-as idényben tíz versenyhétvégét, azok mindegyikén két futamot rendeznek, a végső sorrend így húsz versenyt követően alakul ki. Az első (május 4-6.) és az utolsó futamra (október 12-14.) Hockenheimben kerül sor, a mogyoródi versenyhétvége a harmadik lesz.

Borítókép: Robert Wickens, a Mercedes kanadai pilótája halad elöl, mögötte Micke Rockenfeller, az Audi német pilótája a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi futamán a mogyoródi Hungaroringen 2017. június 18-án.

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában