Felmondási hullám

2023.08.17. 06:23

A Soros-médiát nagyon érzékenyen érinthette az újjászervezés

A Magyar Nemzet cikke szerint az elmúlt fél évben felmondási hullám rázta meg a 444-et és a Telexet is, könnyen lehet, hogy a Soros-birodalom ráncba szedése áll a háttérben.

MW

Soros György magyar származású amerikai üzletember

Forrás: MTI/EPA pool

Fotó: Olivier Hoslet

Sok távozóval számolhatott az utóbbi időszakban a magyarországi dollármédia. A távozások oka összefügghet a Soros-birodalom minapi bejelentésével is, azonban az ideológiai nyomás csökkenésére nem lehet számítani – írja a Magyar Nemzet.

„Ne dőljünk be! Ez az egész nem más, mint egy újjászervezés” – figyelmeztetett a fejleményekkel kapcsolatban közösségi oldalán Deák Dániel. A politológus szerint Soros György és a Soros-féle alapítványok már évtizedek óta beavatkoznak szuverén európai országok belügyeibe. Radikális baloldali küldetésüket nemcsak a Telex vagy a 444-féle dollármédiumok és az Amnesty International típusú NGO-k hajtják végre, hanem az erőszakos Antifa-szervezetek finanszírozója is Soros.

A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint a dollármédia finanszírozása a jövőben is biztosított lesz ugyan, de a hálózat részeként működő ügynökeik a háttérben maradnak majd. Könnyen összerakható, hogy az újfajta működés új embereket is igényel, így belefér, hogy többen is távozzanak a dollármédiából, adott esetben ebbe a szerkesztőségeknek nem is valószínű, hogy van beleszólásuk.

Deák Dániel bejegyzésében emlékeztet arra is, hogy a Soros-birodalom élén történt vezetőváltozás után Alex Soros kikotyogta, hogy sokkal inkább a politikára helyezi majd a hangsúlyt.

Mint írta:

a Soros-hálózat emberei olyan mértékben foglalták el a brüsszeli bürokráciát, olyan mértékben foglalták el az NGO-szektort, hogy azok néha már közvetlen felügyelet nélkül is végrehajtják Soros szélsőbalos utasításait.

A teljes cikkért kattintson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában