CPAC

2024.02.22. 16:34

Szánthó: Magyarország nem woke-nak való vidék

Az első nemzetközi CPAC kerekasztal-beszélgetésen szólalt fel az Alapjogokért Központ főigazgatója Washingtonban. Szánthó Miklós szerint hazánk nem woke-nak való vidék.

MW

Szánthó Miklós az első nemzetközi CPAC kerekasztal-beszélgetésen azt mondta, hazánk nem woke-nak való vidék

Forrás: Facebook / Szánthó Miklós

Szánthó Miklós a közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést az eseményről, amelyen leszögezte: Magyarország nem woke-nak való vidék.

A szakember posztjában úgy fogalmazott, „a  magyar jobboldal kiáll az Isten, haza, család hármasegysége mellett, szembemegy a globalista fősodorral – és valójában ez áll a demokrácia- meg a jogállamisági viták hátterében. Brüsszel egyre inkább igyekszik kiszervezni a döntéshozatalt uniós szintre és intézményein keresztül a tagállamokra erőszakolni saját liberális ideológiáját. Éppen ezért van szükség az antiglobalista erők globális összefogására – ahogy ez meg is valósul majd az áprilisi CPAC Hungary-n.”

Szánthó Miklós hozzátette, hogy a beszélgetésen részt vett többek között Takács Szabolcs nagykövet, Liz Truss korábbi brit miniszterelnök, Nigel Farage, a Brexit párt volt vezetője, Steve Bannon , Ric Grenell, Kt McFarland, Carla Sands és sokan mások Trump előző elnök adminisztrációjából − fűzte hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában