Alapjogokért Központ

2024.04.13. 16:21

Az LMBTQ-propaganda kérlelhetetlen ellenfele ismét részt vesz a CPAC Hungaryn

A baloldali kultúrkampf ősellensége, korábbi elnökjelölt érkezik ismét a CPAC Hungaryra, ezt Rick Santorum maga jelentette be a közösségi oldalán.

MW

Rick Santorum volt pennsylvaniai szenátor beszédet mond a Bálna Budapestben

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

„Alig várom, hogy harmadszor is csatlakozhassak a CPAC Hungaryhez, hogy kifejezzem támogatásomat olyan vezetők mellett, akik támogatják a zsidó–keresztény értékeken alapuló jó és erkölcsös társadalmat, a jogállamiságot, az Isten adta alapvető jogokat, a hagyományos családot, a szabad gazdaságot és az állami szuverenitást, amely magában foglalja a határok védelmét azoktól, akik ezeket az értékeket fenyegetik” – írta közösségi oldalán Rick Santorum volt republikánus elnökjelölt, aki harmadszor csatlakozik a budapesti CPAC Hungaryhez.

Rick Santorum, aki a szenátusban a hagyományos keresztény-konzervatív értékek elkötelezett szószólójaként volt ismert, és 2012-ben és 2016-ban is indult az Egyesült Államok republikánus elnökjelöltségéért, korábban arról beszélt, hogy

az amerikai konzervatív vezetők sokat tanulhatnának Magyarországtól.

A Magyar Nemzet teljes cikke ITT olvasható el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában