Sajtóközlemény

2023.09.26. 09:54

Schnaider Polymetall Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül technológiai fejlesztést eredményező új eszközök, ingatlan átalakítás, tanácsadás és képzési szolgáltatás valósult meg a Schnaider Polymetall Kft. -nél. A fejlesztés az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból történik 183,87 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatás formájában.

A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása felhívás keretében, 183,87 millió forint európai uniós támogatás segítségével eszközbeszerzés, ingatlan átalakítás, tanácsadás és képzési szolgáltatás került megvalósításra. A beruházás elemei között megtalálható egy egyedi Kompozit Panel Gyártó Présgép, amellyel lehetőségük nyílt új innovatív termékek előállítására. Továbbá egy DOOSAN G30E-7 gázüzemű homlokvillás targonca, egy Combilift C4000ET Elektromos négyutas targonca és egy ETALON Multi Függőleges lapszabászgép került beszerzésre. Az új innovatív termékek gyártásának megkezdéséhez a megvalósítási helyszínen lévő 1500 m2-es csarnok került átalakításra a munkafolyamatokhoz megfelelően. A pályázat keretén belül igénybe vettek egy Szervezeti struktúra és tevékenységek/folyamatok optimalizálása tanácsadást, valamint a Időmenedzsment képzést.

A megvalósulás helyszíne, a kedvezményezett Schnaider Polymetall Korlátolt Felelősségű Társaság 3346 Bélapátfalva, IV. Béla út 1. hrsz.: 1018 alatti telephelye.

A fejlesztés eredményeként lehetőségünk nyílt a piacon nem létező termékek előállítására. Az innovatív termékek előállításával új, remélhetőleg határon túlra is szállítható termékeket hoznak létre. A beruházás következtében a cég megerősíti piaci pozícióját.

A projekt fizikai befejezésének napja: 2023.09.20.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg. A projektről bővebb információt a www.polymetall.hu oldalon olvashatnak.

 

2023.09.20.

További információ kérhető:

Schnaider Péter
ügyvezető
mobil: +36209553719
e-mail: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában