Hirdetés

2023.11.28. 14:30

Miért jó a kantáros munkásnadrág?

Egy jól megválasztott munkásnadrágtól jobban érezheted magad a bőrödben munkavégzés során. A legtöbb munkát – legyen az otthoni barkácsolás, vagy valamilyen szakmunka – könnyebbé teheti tud tenni az, ha kényelmes ruhában dolgozol.

Heol.hu

Forrás: grandis.hu

A kantáros munkásnadrág, vagy mellesnadrág, vagy ahogy talán legtöbben ismerik, a kertésznadrág egyike a legpraktikusabb ruhadaraboknak, aminek pozitívumait most a Grandis munkavédelmi áruház szakértőjeének segítségével mutatjuk be.

Milyen előnyei vannak a kantáros munkásnadrágnak?

Ez a ruhadarab ötvözi a kényelmet és a praktikumot, hiszen általában sok zsebbel rendelkezik, könnyedén hozzáférhetünk a szerszámokhoz vagy más kiegészítőkhöz anélkül, hogy folyamatosan megszakítsuk a munkánkat és vissza kelljen mennünk értük a munkaállomásra. Mindent kéznél magunknál tarthatunk, miközben a kezünk szabadon marad.

Az ergonomikusan kialakított szabás és a rugalmas anyagok lehetővé teszik a szabad mozgást, ami különösen fontos akkor, ha változatos testhelyzetekben kell dolgozni. Kényelmesen lehet állni-ülni, kúszni-mászni bennük. A vállpántok a helyén tartják a nadrágot, miközben nem szorítanak has tájékon.

Amellett, hogy komfortosak és mozgásszabadságot biztosítanak, kifejezetten strapabíróak is. A térdeknél, az ülepnél általában megerősített anyag, a szintén megerősített varrások és zsebek ellenállnak a kopásnak, szakadásnak, külső behatásoknak. Így ugyanolyan jó szolgálatot tehetnek a szúrós bokrokkal, csalánnal teli kertben, mint a sittel teli építkezésen, vagy egy olajos műhelyben.

Amellett, hogy a kantáros munkásnadrágok kényelmesek és tartósak, az anyaguk legtöbbször könnyen tisztíthatóés a széles választék is széles, ami lehetővé teszi számodra, hogy a stílusodhoz és munkádhoz legmegfelelőbb nadrágot válaszd ki.

Mi alapján válassz kantáros nadrágot?

Pofon egyszerű! Mindössze néhány dolgot kell végiggondolnod.

Ha munkanadrágnak vásárolod, akkor először a munkahelyeddel munkáltatóddal egyeztess, van-e elvárás, adnak-e munkaruhát.

Fazon – hiába fogsz benne kertet ásni, vagy leszel autószerelés közben nyakig olajos, az is számít, hogy néz ki az a nadrágod. Olyat válassz, amiben kényelmesen tudsz mozogni bármilyen körülmények között, de illik a stílusodhoz.

Funkcionalitás, zsebek – saját munkaköröd elvárásainak megfelelő darabot keress. Bár a praktikus zsebek jellemzőek a kantáros munkásnadrágokra, nem mindegy, hogy hol, milyen és mennyi van belőlük a nadrágon. Vedd figyelembe, hogy mit kell/szeretnél kéznél tartani, elég pl. egy kalapácshurok, vagy szükség van egy nagyobb cipzáros zsebre a mellkas részen?

Méret, szín – a Grandisnál mérettáblázatot is találsz a termékekhez társítva. Mérd le magad, a mell és derékbőségnél vedd figyelembe a nadrág alatt viselt egyéb ruhadarabok vastagságát is. Színekkel kapcsolatban érdemes figyelembe venni, hogy a sötét színek általában praktikusabbak.

A Grandis.hu kantáros munkásnadrágjai között kiváló minőségű, jó ár-érték arányú darabokat találhatsz te is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában