Hirdetés

2023.12.22. 01:15

A Jevcsák Oil Kft. technológiai fejlesztéseinek megvalósítása

A Jevcsák Oil Kft. a Széchenyi Terv Plusz program, GINOP_Plusz-1.2.3-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban című felhívásának keretében 125,3 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást kapott.

 

A projekt keretében infrastrukturális és ingatlanberuházás, napelemes rendszer telepítése, eszközbeszerzések, képzés, valamint szakmai tanácsadás valósul meg. A fejlesztés célja a Jevcsák Oil Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodásának elősegítése.

A szurdokpüspöki megvalósítási helyszínen a kor követelményeinek megfelelő színvonalú és méretű üzemanyag-töltőállomás épül zöld mezős beruházás keretében. A fő tevékenység az üzemanyag értékesítés lesz, melyhez hozzákapcsolódik a betérő vásárlók egyéb felmerülő igényeinek kielégítésére tervezett szolgáltatások köre.

A pályázatban megvalósítunk továbbá egy 55,48 kW-os napelemes rendszert, amelynek segítségével a működési költségeink egy részét tervezzük fedezni, és amely hozzájárul a környezeti fenntarthatóság elősegítéséhez. A beruházás mellett természetesen munkavállalóink igényeit is szem előtt tartottuk, ezért soft skill képzésen veszünk részt, valamint információbiztonsági, adatvédelmi, illetve kiberbiztonsági tanácsadást veszünk igénybe.

A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02602
A fejlesztés megvalósítási helyszíne: 3064 Szurdokpüspöki, Külterület 052/46 Hrsz.
A projekt tervezett fizikai befejezési ideje: 2024. május 31.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában