SZPONZORÁLT TARTALOM

2020.08.07. 00:01

Augusztusi Shopping Day az Agria Parkban!

Vásárolj augusztus 11-én akár 60% kedvezménnyel!

Mielőtt beköszöntene az ősz, szerencsére még egy kicsit élvezhetjük az utolsó forró napsugarakat! Szerezd be szezonvégi pihenésedhez a legszükségesebb kellékeket, nem késő még bevásárló túrára indulnod! Lesz is miből válogatnod, hiszen üzleteinkben már egyre több polcon ott sorakoznak az őszi kollekciók darabjai is!

Akkor se csüggedj, ha te már gőzerővel készülsz vissza az iskolapadba! A sulikezdéshez is minden szükségeset megtalálsz, legyen az iskolatáska, írószer, vagy új tanévkezdő szett!

Bármi legyen is a terved, augusztus 11-én, kedden akár 60% kedvezménnyel várnak üzleteink, hiszen újra Shopping Day az Agria Parkban!

Gyere el hozzánk és szerezz be mindent kedvezményes áron, legyen az akár még egy kis nyári vagy már a legújabb őszi trend! Frissítsd fel ruhatárad, vagy keresd meg a legjobb iskolatáskát és spórolj!

Várunk téged tehát augusztus 11-én, kedden az Agria Parkban, a kedvezményes vásárláshoz pedig hozd magaddal a kuponokat, melyeket letölthetsz az Agria Park weboldaláról (http://agriapark.hu/shopping-day.php), vagy kivághatsz az Egri Magazin augusztusi számából. De ha a kuponok otthon maradnak, az sem baj! Egyszerűen kinyomtathatod őket a bevásárlóközpontban található digitális Információs Terminálokról is!

További részletek: www.agriapark.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában