Hirdetés

2018.10.01. 10:02

Heves Megyéért kitüntető díjban részesült a Bori Mami étterem csapata

Heves Megyéért kitüntető díjat adtak át péntek délelőtt a gyöngyösi Bori Mami étterem csapatának az egri megyeházán. Az elismerést a Heves Megyei közgyűlés elnöke és alelnökei adták át Dobróka Tamásnak, a Bori Mami étterem egyik tulajdonosának.

Az ünnepségen elhangzott: az elismeréssel a közgyűlés azok munkáját ismeri el, akik az oktatás, a kultúra, a művészeti élet, az egészségügy, a sport és a civil élet területén kiemelkedő színvonalú munkájukkal hozzájárultak a megye jó hírnevének öregbítéséhez. A gyöngyösi Bori Mami étterem csapatát a díjra Horváth László, a térség országgyűlési képviselője, és Orosz Bálint János, a Heves Megyei Közgyűlés képviselője terjesztette fel.

A 2014-ben alapított Bori Mamit az ország legjobb 100 magyar étterme-, és az 5 legjobb magyaros étterme között tartják számon. 2017-ben és 2018-ban a budapesti Gourmet Fesztivál legjobb étterme lett. A Bori Mami étterem csapata néhány napja a nemzetközi Slow Food mozgalom legnagyobb rendezvényén, a milliós látogatottságot elérő torinói Terra Madre Salone del Gusto fesztivál történetében először megjelenő magyar országstandon a Mátrai borvidék gasztrokultúrájába vezette be hatalmas sikerrel a fesztiválozókat.

A Bori Mami étterem történetéről, a tulajdonosok hitvallásáról és az étteremmel kapcsolatos egyéb csemegékről ITT olvashatnak.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában