hirdetés

2018.09.21. 14:29

Toman Diet – a fehérjediéta, ami működik

Ha meglátják Tomán Szabina képét, sokaknak ismerős lesz valamelyik reklámkampányból vagy divatbemutatóról. Nem csoda, hiszen már két évtizede jelen van a kifutók világában! Irigylésre méltó formáját, karcsú alakját az általa kifejlesztett Toman Diet programnak köszönheti, ami most, a szülés után is nagy segítségére van.

„Kerestem, kutattam, így találtam rá a fehérjediétára. Minden elvárásomnak megfelelt. Gyors fogyás mellett egy fenntartható állapotot ígért, miközben még egészségesebbé válhatok” – vallja a modell, aki mintegy missziót vállalva úgy gondolta másokkal is megosztja titkát, megmutatja az utat, amelynek köszönhetően sikerült visszanyernie, megőriznie csinos alakját.

„Az eredményt, amit elértem hosszú távon tudtam tartani, szerettem volna, ha ezt minél többen megtapasztalhatják. A Toman program egyik lényeges eleme, hogy a fogyni vágyók számára nem csak terméket adunk el, hanem folyamatosan kísérjük őket a rendszeres konzultációkon. Dokumentáljuk a változást, tanácsokkal segítjük őket, lehetőség van arra, hogy megosszák velünk tapasztalataikat. A Toman termékek fejlesztése során folyamatosan konzultáltam szakorvosokkal, dietetikusokkal, így termékeink nem csak a fogyásban segítik vendégeimet, hanem egy helyes étrend hosszú távú kialakításában is” – állítja Tomán Szabina.

A kifejezetten a magyar konyha ízvilágát idéző gulyás ízű levestől a fehércsokis desszerten át egészen a finom müzliszeletekig és fagylaltokig széles a választék, Tomán Szabina: Egészségesen, Tománosan című szakácskönyvéről már nem is beszélve! Egy kis változtatással, fokozatos áttéréssel megtanulhatjuk, hogy lesznek bűnmentesen élvezetesek a megszokott finom ételek, desszertek, snackek. Ebben segít a Toman Diet program, amely szerte az országban, immár 25 helyen elérhető.

A diéta bármely korosztály számára könnyen végigvihető és eredményes fogyást kínál. Alkalmas különböző életszakaszokban általánosan jelentkező túlsúly csökkentésére, mint pl. szülés után, változó korban, valamint az egészségtelen és mozgásszegény életmód következtében évek alatt felhalmozódott súlyfeleslegtől való megszabadulásra, nőknél és férfiaknál egyaránt.

Október 12-én Tomán Szabina nyílt napot tart az egri Toman üzletben.

Kiváló alkalom a személyes találkozásra, tapasztalatcserére, felmerülő kérdések megvitatására. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, fogyni vágyót, aki nem egyedül, hanem folyamatos szakértői támogatással szeretné elérni célját.

Az egri üzlet a Dobó tér 9. szám alatt található, megközelíthető a Kis Dobó tér vagy a Szúnyog-köz felől a belső udvarban. Aki nem tud részt venni a nyílt napon, azokat bejelentkezéshez kötött konzultációra várjuk a hét bármelyik napján. Bejelentkezés az alábbi

telefonszámok egyikén: 30/3834530 vagy 20/2991449.

További részletes információ a diétáról: www.tomandiet.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában