weblap

2021.05.24. 19:00

Népszerű az online bejelentő Gyöngyösön

Jól működik az online bejelentő felület a város megújult honlapján, adta hírül az önkormányzat.

Sz. Sz. I.

Az április végén elindult weboldalon a legfrissebb információk, az átlátható költségvetés és a szervezeti felépítés áttekintése mellett a település lakóinak lehetőségük van online bejelentésre.

A lakossági észrevételekre széles körben van mód. Szabálysértés gyanúja miatt, rongálással, illegális hulladék­lerakással, illetve égetéssel, út- vagy járdahibákkal, közlekedési és közvilágítási lámpák meghibásodásával, vízelvezető csatornákkal, továbbá elhagyott gépjárművekkel kapcsolatos problémák esetén a helyszín is megjelölhető.

A közterületet foglaló üzemképtelen autók tekintetében az elmúlt hetekben a városrendészet már több bejelentést is kapott.

Elindult a részvételi költségvetés aloldala is, így a gyöngyösiek már online is eljuttathatják a javaslataikat az önkormányzat számára. A javaslattételi szakasz június tizennegyedikén zárul, ezt követően a városlakók szavazással dönthetnek a megvalósítandó ötletekről.

Címkék#weblap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!