gyöngyös

2021.05.18. 15:00

Újranyitás a gyöngyösi nappali ellátásban

 Szigorú szabályok mellett újra fogadnak ellátottakat a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ által működtetett gyöngyösi nappali intézmények, közölte az önkormányzat.

Sz. Sz. I.

Naponta az engedélyezett férőhelyszámnak megfelelő személy legfeljebb fele lehet jelen a délelőtti, illetve délutáni csoportbeosztásban. A reggel érkezők 8 és 12 óra, az ebéd után jövők 13 és 17 óra között tartózkodhatnak az épületben. Étkezés csak kiszállítással biztosítható, amit a Lokodi úti konyhával történő egyeztetés alapján szervez meg az intézmény.

A szolgáltatásokat kizárólag az veheti igénybe, aki két védőoltással rendelkezik, vagy legalább az egy védőoltást kapott személy abban az esetben, ha első vakcinázása óta eltelt már három hét, illetve, ha védettsége van vírusátfertőzés okán. Az intézmény által biztosított szájmaszk használata, a másfél méter távolságtartás és a kézfertőtlenítés kötelező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!