program

2021.07.01. 21:00

Július végén Bodonyba érkezik a Szent Korona másolata

A veszélyhelyzet megszűntével a kis mátrai faluban is több programot szerveznek, ahol együtt ünnepelhetnek, szórakozhatnak kicsik és nagyok.

B. K.

Mint azt Vince János polgármestertől megtudtuk, júliusban egészségnapot rendeznek, amelyen a mozgás fontosságára, az egészséges életmódra hívják fel a figyelmet, s kitelepült, ingyenes szűrővizsgálatokat is tartanak a Parádfürdői Állami Kórház munkatársai.

A programot a Jó kis helyet adunk Bodonyban nevű, Gyerekesély programból megvalósult gyermekházukkal közösen szervezik. Itt a helyi gyermekek iskola utáni játékos, fejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt, s ingyenesen használhatják az internetet. Idén nyáron a Tisza mellé tervezik nyári táborukat.

Július 31-én a hagyományőrző vitézi renddel együttműködve a faluba érkezik a Szent Korona hiteles másolata. Az egynapos program keretében történelmi előadásokat, este pedig szentmisét tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!