konferencia

2021.11.03. 14:17

Könyvelőket, vállalkozókat segítettek Egerben

A jövő könyvelése – a könyvelés jövője Digitálisan, hatékonyan, gyorsan! címmel tartott konferenciát szerdán a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, s a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – Modern Vállalkozások Programja.

Sz. M. L.

Koleszár Péter információs-kommunikációs szakember kiemelte, hogy a projekt során már számos vállalkozást segítettek hasznosabb működéshez a digitalizáció alkalmazásával.

– Egy ablakgyártó cég óriási mérethibás készletét sikerült online outlet webshopon értékesíteni. A webáruház létrehozása fél éven belül megtérült a vállalkozásnak. De sikerült hatékonyabb működést elérni kisállatorvosi rendelőnél is – közölte.

Az előadások célja, hogy a könyvelőknek és a vállalkozásoknak modern megoldásokat mutassanak be, így is támogatva a fejlődésüket. Zádori Jácint, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének elnökségi tagja arról beszélt, miért nélkülözhetetlen a digitalizáció a könyvelőirodáknak, mit lehet tudni a NAV által szorgalmazott eÁfáról, hogyan segíti ez a könyvelők munkáját.

A vállalkozók könyvelőprogramjai a XXI. században címmel tartott előadást Kristó Zoltán, a Riport Applications kft. ügyvezetője. Juhász Viktor, az iSolutions Kft. ügyvezetője a felhőalapú rendszergazda szolgáltatást ismertette, Schramm Károly, a SMARTbooks ügyvezetője okos, biztonságos, papírmentes felhőalapú könyvelőprogramot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!