testületi

2021.11.03. 21:00

Ülésezett a füzesabonyi képviselő-testület. Miről határoztak?

S. S.

Nagy Csaba, Füzesabony polgármestere:

– Hat napirendet tárgyaltunk. Döntöttünk a Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde helyettes vezetői feladatainak az ellátásáról. Ezzel Bodnárné Kiss Karolinát bíztuk meg. A felsőoktatásban tanuló füzesabonyi hallgatók Tehetséggondozó Alapból történő támogatására heten pályáztak és mindannyian megfeleltek az előírt kritériumoknak. A Civil Alaphoz adott be a Füzesabonyi Polgárőr Egyesület támogatási kérelmet. A kért 200 ezer forintot egyhangúan megszavazták a jelenlévő képviselők.

– Már mind a hat telek elkelt a város ipari parkjában. Elkészült továbbá a bekötőút és a közművesítés is, illetve a pályázat részét képező Kerecsendi út is megújult. Az inkubátorház hiányzik csupán ebből a projektből. Ennek a létrehozásához többletforrást igényeltünk a kormánytól, s jelenleg az elbírálók döntésére várunk.

– A múlt héten elkészült a Tompa, a Vörösmarty Mihály, a Vízház, a Madách Imre, a 48-as, valamint az Árpád és Radnóti utca aszfaltozása. A mostani héten kilenc további utca – az Ady, a Petőfi, a Bartók, a Debreceni, a Kertész, a Diófa, a Templom, a Kisbuda és a Baross Gábor – felújításával folytatjuk a programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!