Sport

2009.01.28. 20:46

Egri féltucat a Novajnak, biztató kilátásokkal

Idei második edzőmeccsén nem okozott gondot az NB III-as Egri FC labdarúgó-csapatának a megyei I-es Novaj-Ostoros gárdájának legyőzése.

B. Cs.

Az elmúlt napok kemény edzésmunkájával a lábakban léptek pályára ma este az egriek a műfüves pályán, ahol ugyan a játékon volt a hangsúly, ám a háttér leginkább annyira izgatta a szeles időben is a meccset választó érdeklődőket. A napokban lezajlott tárgyalások eredményeként kialakulóban van az a stáb, amelynek tagjai a jövőben az EFC-t irányíthatják majd. Neveket egyelőre nem kívántak nyilvánosságra hozni, ám a jövő héten valószínűleg már ez sem lesz titok. A játékosokkal szemben fennálló tartozások kiegyenlítése is akkorra tehető, így vélhetően a korábbi bizonytalan helyzet miatt megingott bizalom is visszaáll.

A vendég novajiaknál is történtek változások, több új játékos is felbukkant a Sipos Lajos edzette csapatnál, ám ezek egyrészével még nem született megállapodás. Daragó Miklós személyében új vezető áll a szakosztály élén, akinek az irányításával feltétlenül szeretnének elmozdulni a középmezőny felé.

Előkészületi mérkőzésen:
Egri FC – Novaj-Ostoros 6–0 (3–0)
Eger, műfű. V.: Rácz.
EGER: Áncsán (Kasza D.) – Bartuska (Székely), Csontos M., Káposzta, Kovács Cs. (Nagy Z.) – Baji (Domán), Várkonyi (Gáspár), Bánka, Szabó M. – Kasza G., Csohány (Hegedűs M.). Edző: Orlóczki Tibor.
Gólszerzők: Kasza G. 2, Domán 2, Csohány, Szabó M.
Az Egri FC szombaton 11 órától a Gyöngyösi AK-Ytong csapatát látja vendégül a műfüves pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!