Sport

2009.01.31. 13:53

Tizenegyen hiányoztak az Egri FC-ből

Megyénk két NB III-as labdarúgó-csapata az egri műfüves pályán előkészületi mérkőzést játszott egymással, ahol a felek nem bírtak a másikkal.

B. Cs.

A hazaiak úgy álltak ki a mérkőzésre, hogy Orlóczki Tibor edző Káposzta, Hegedűs M., Reményi, Hompoth, Bajzát, Kaknics, Kovács Cs., Csontos M., Nagy J., Lehóczky és Rácz G. játékára sem számíthatott. A gyöngyösieket persze ez nem befolyásolta, és Szilágyi Norbert szabarúgásból elért góljával gyorsan vezetést szereztek. Az egri egyenlítés a második félidő közepén sikerült Domán Tamás révén.

Eredmény: Egri FC – Gyöngyösi AK-Ytong 1–1 (0–1)
Eger, műfű. V.: Rácz Károly.
Eger: Áncsán (Csontos R.) – Gáspár, Bánka, Várkonyi, Nagy Z. – Baji (Bartuska), Csohány, Székely (Malik), Szabó M. – Kasza G., Domán. Edző: Orlóczki Tibor.
Gyöngyös: Gömöri – Tóth T., Nagy Á., Szilágyi N. (Kecskés), Huszár (Mikola) – Balogh B., Tatár, Tari, Takács Gy. (Szilágyi G.), Czene – Kiss I. (Sajtós). Edző: Majzik Zoltán.
Gólszerzők: Domán, ill. Szilágyi N.
Orlóczki Tibor: – Ellentétes félidőket láthattunk. Le a kalappal a fiúk előtt, mert mentek és becsülettel végrehajtották, amit kértem tőlük, noha különböző okok miatt nem kevesebb, mint 11 játékosom nem állt rendelkezésre.
Majzik Zoltán: – Hetven percig jól játszottunk, az utolsó húsz percben azonban már megmutatkozott a héten végzett napi két edzés okozta fáradtság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!