Sport

2009.02.03. 14:29

Tarjányi Dávidot szerződteti a GYFKK

A Temesvárról hazatérő mátraaljai férfi kézilabda-csapatnál megtalálták a sérült Jozef Hantak utódját.

S. K.

A román élvonalban szereplő Politehnica Izometal Timişoara, az Universitatea Cluj-Napoca, és a szerb Partizan Beograd csapatával is összemérte erejét a Gyöngyösi Főiskolai KK férfi kézilabda gárdája, amely a napokban Temesváron vett részt négycsapatos felkészülési tornán. Az Éles József vezette mátraaljaiakkal tartott a legutóbb az NB I/B-s Hort SE-ben szerepelt Tarjányi Dávid is, aki jó benyomást tett a gyöngyösiekre, így a héten minden bizonnyal szerződést kap a GYFKK-nál. A fiatal irányító leigazolására azért volt szükség, mert a Dobó-kupán súlyos vállsérülést szenvedett szlovák Jozef Hantak kiválásával Hímer Zoltán személyében mindössze egy irányító játékosa maradt az együttesnek.

A gyöngyösiek eredményei: – Universitatea Cluj-Napoca 33:29; – Politehnica Izometal Timişoara 30:30; – Partizan Beograd 22:29.
A végeredmény: 1. Universitatea Cluj-Napoca 4 pont, 2. Partizan Belgrad (81:75) 3, 3. Gyöngyösi Főiskolai KK (85:88) 3, 4. Politehnica Izometal Timişoara 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!