Sport

2009.03.27. 20:40

Csodát kell tenni a GYFKK-nak

A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga 23. fordulójának mérkőzésén a Dunaferr együttesét fogadja szombaton a Gyöngyösi Főiskolai KK.

S. K.

Gyöngyösi Főiskolai KK (10.) – Dunaferr SE (3.) Gyöngyös, szombat, 18.00. V.: Kisfalvi I., Péli S. A válogatott fellépések miatt beiktatott két hetes szünetet követően szombaton a Dunaferr ellen folytatja bajnoki szereplését a GYFKK. A legutóbbi, Győr elleni vereség után Bendó Csaba és Hímer Zoltán személyében újabb két kézilabdásától vált meg a klub, így mostanra igencsak szűkössé vált a keret.

– Tizenegy bevethető játékosom maradt, miután a napokban kézsérülése miatt dr. Czina József is kidőlt a sorból – válaszolt Éles József, a gyöngyösiek vezetőedzője.
– Bízom benne, hogy most már olyan játékosok alkotják a keretet, akik tiszta szívvel küzdenek a sikerért. Amíg esélyt látunk az 1–8 közé kerülésre harcolni fogunk, bár tisztában vagyunk vele, hogy ehhez a hátralévő négy mérkőzésen már kisebb csodát kell véghezvinni. A lelkesedés és az akarat nagyon fontos tényező. A Gyöngyösi KSzK tagjai a mérkőzés előtt gyűjtést szerveznek, a befolyt összeget a meggyilkolt Marian Cozma emlékére készülő mellszobor elkészítésére ajánlják fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!