Sport

2009.03.27. 06:47

Hárai Balázs sérülése továbbra is aggasztó

A hétvégén kettős forduló vár a ZF-Eger férfi vízilabdazóira: az Androbau Fehérvár Póló SE után az OSC-vel kell megmérkőzniük.

Fenyves Balázs

OB I., férfiak
A 16. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
ZF-Eger (4.) – Androbau Fehérvár Póló SE (12.)
Eger, Bitskey-uszoda, 19.00. V.: Molnár P., Németh A.

A 19. forduló mérkőzése:
OSC-OPUS VIA (9.) – ZF-Eger (4.)
Budapest, Hajós-uszoda, vasárnap, 19.30. V.: Horváth Cs., Móni.

Az Euroliga búcsút követően a tabellára pillantva bátran kijelenthetjük, hogy nem ezek a meccsek a bajnoki év csúcspontjai az egrieknek, mivel péntek este a sereghajtó Fehérvár érkezik a megyeszékhelyre, míg vasárnap a szebb napokat is megélt OSC vendégei lesznek Nyéki Balázsék.

A játékosok állapotát illetően valamelyest javult a helyzet a múlt hetihez képest. A betegek meggyógyultak, ugyanakkor Hárai Balázs sérülése továbbra is több, mint aggasztó.
– Sajnos ezen a héten sem tudtam edzeni, ugyanis az emelő mozdulatra erőteljes szúrást érzek a vállamban – számolt be a válogatott pólós. – Úgy volt, hogy a hét közepén vizsgálnak meg az orvosok, de ez elhúzódik egészen a hétvégéig. Annyi viszont már most megállapítható, hogy bevérzett az izom, ami komolyabb sérülést jelenthet.

[caption id="" align="alignleft" width="340"] Hárai Balázs vállában bevérzett az izom. Fotó: Lénárt Márton
[/caption] A héten minden a szokott módon folyt a csapatnál, egyedül a szerda délelőtti Szolnok elleni közös kétkapuzás szolgáltatott újdonságot a játékosoknak. Az OSC-vel szembeni derbi után szerencsés esetben akár már a második helyre is feljöhetnek Gerendás György és Tóth Kálmán edzők fiai, mivel az egy ponttal a ZF előtt tanyázó FTC vasárnap a Vasashoz látogat, míg a harmadik Honvéd ötpontos előnye is könnyen elillanhat. A Domino pénteken a bajnokot fogadja, két nappal később pedig az UTE vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!