Sport

2009.06.18. 18:10

Huszonharmadszor lesz triatlonfesztivál Kiskörén

A gyermekek és a serdülők számára ranglista, a felnőtteknek nyílt sprint verseny helyszíne lesz a 23. Tisza-tó triatlon fesztivál Kiskörén. A dél-hevesi város szabadvizű strandján július 18-án a pedagógusok országos bajnokságságát is lebonyolítják.

B. Cs.

A 10 órakor kezdődő viadalon a legkisebbekre 300 méter úszás, 8 kilométer kerékpározás és 2 kilométer futás vár. A serdülők már nagyobb távokat (500 m, 12 km, 3 km) teljesíthetnek, míg a pedagógusok és a nyílt futam tagjai 750 méter vízi tempózást követően 20 kilométert tekernek, végül pedig 5 kilométer futnak. A versenyre az előnevezéseket július 15-ig várják, míg a helyszíni regisztrációra a futamok előtt legalább egy órával nyílik lehetőség.

A Kovács Márton vezette szervezői stábot elismerés is érte a közelmúltban. A Magyar Triatlon Szövetség fennállásának 20. évfordulójára a Lágymányosi szigeten, a Kopaszi gátnál nyílt kiállításon a rangos Tisza-parti viadal is helyet kapott, mint az egyik legrégebben triatlon versenyeket rendező helyszín.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A kerékpározás távját Kisköre és Tiszanána között jelölték ki. FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON.
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!