Sport

2009.06.22. 17:19

Marián Kleis és Kiss Imre az FTC-hez igazolt

A Gyöngyösi Főiskolai KK férfi kézilabda-csapatának megszűnésével KEK-indulóvá előlépett FTC-Cityline együtteséhez igazolt a mátraaljai gárda két korábbi kiválósága, az átlövő Kiss Imre és szlovák válogatott balszélső, Marián Kleis.

S. K.

Az NB I/B Keleti-csoportjában bajnoki címet szerzett, a Magyar Kupában pedig negyedik helyen zárt fővárosi zöld-fehérek Perger Zsolt és dr. Czina József leigazolása után immár négy olyan játékost tudhatnak magukénak, aki a 2008/2009-es bajnoki évet még a Mátraalján kezdték.

A következő bajnoki évben szintén a Ferencváros játékosa lesz a PLER-ből érkező jobbszélső Harsányi Gergely, a Mezőkövesd junior válogatott kapusa, Tóth Koppány, a szlovák Kassa HC beállója, Martin Mazák, a DKSE-től igazolt Juhász Károly, és a miskolci Németh Tamás is.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Marián Kleis két év után gólkirályként távozik a GYFKK-tól. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!