Sport

2009.10.01. 07:36

Batki a két arany mellé pisztolyt is nyert

Batki György 342 ponttal az első helyen végzett a hivatásos állományúak között a Glock-kupa országos versenyen.

HEOL

Az Egri Polgári Lövészegylet versenyzői a közelmúltban három versenyen is kiválóan helytálltak. Batki György 342 ponttal az első helyen végzett a hivatásos állományúak között a Glock-kupa országos versenyen. Három pályán kellett különféle szituációkat megoldani a sport kategóriában szereplőknek, így Marcin Ciesielskinek is (EPLE), aki kategóriájában 340 ponttal zárt a 2. helyen. A tombolán kisorsolt Glock 17-es maroklőfegyvert is Batki nyerte.

A Hírös-kupán 7 pályáján minimum 100 lövést kellett leadni a 37 fős profi sportolók közötti kategóriában az indulóknak. Batki György ezúttal is az első, míg Marcin Ciesielski a második helyezést szerezte meg. A Göcsej-kupa IPSC lövészverseny 7 pályáján 105 minimumlövés kellett a teljesítéséhez. A 31 fős standard kategóriában Szászi Csaba (EPLE) 521 ponttal a 3., Kálmán Péter a 10. helyen fejezte be az eseményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!