Sport

2009.10.30. 11:48

Éles József a kiskunhalasi női csapatnál folytatja

A Gyöngyösi Főiskolai KK-tól való távozása után az edző Alsóőrsön dolgozott, most pedig a kiskunhalasi kézilabdás hölgyeket irányítja.

HEOL

A játékosként tízszeres magyar bajnok Éles Józsefet nevezték ki a női kézilabda NB I-ben szereplő Kiskunhalas vezetőedzőjévé. A legutóbb a Gyöngyösi Főiskolai KK csapatát irányító, majd az alsóőrsi kézilabda-iskolában dolgozó Éles az október 14-én lemondott Zsadányi Sándort váltotta a kispadon.

A kiskunhalasiak jelenleg a tabella utolsó helyén állnak, eddigi hét találkozójukat elveszítették.
– Első és legfontosabb célunk az élvonalban maradás, ezen kívül azt várjuk Éles Józseftől, hogy a csapat az irányításával mérkőzéseket tudjon nyerni, s fejlődjön – fogalmazott Rik Gabriella, az egyesület alelnöke, aki a megállapodásról részleteket nem kívánt elárulni, úgy fogalmazott: „egyelőre nem publikus, hogy mennyi időre szól a korábbi kétszeres világválogatott megbízatása.”

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Éles József a Gyöngyösi FKK férfi csapatával Magyar Kupa bronzérmet szerzett. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!