Sport

2010.01.25. 15:57

Megyei kitüntetett Halmóczki, Marmoly és Mikó

Elkezdődött a Heves Megyei Labdarúgó Szövetség tisztújító taggyűlése, melynek első részében átadták a „Heves Megye Labdarúgásáért” nevet viselő díjakat.

B. Cs.

Az elnöki tisztségről leköszönő Pál László Halmóczki Ferencnek, a Gyöngyösi AK technikai vezetőjének, Marmoly György Andrásnak, a HELASZ játékvezetői bizottsága korábbi elnökének és Mikó Bélának, a HELASZ felügyelő bizottsága leköszönő elnökének gratulálhatott. Az elismerésben részesülők az emlékplakett és a nosztalgia-labda mellé nettó 50 ezer forintos pénzjutalmat is átvehettek.

A taggyűlésen a 66 szavazati joggal rendelkező küldöttből 49-en vannak jelen, így a taggyűlés szavazóképes. A Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Kovács István adminisztrációs vezető, vezérigazgató is tiszteletét tette. A HELASZ-t, mint a feladatokat fegyelmezetten végrehajtó szervezetet jellemezte. Az összejövetel második részében bonyolítják le a tisztújítást, melynek során az új elnök és nyolc elnökségi tag megválasztásáról döntenek a klubok képviselői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!