Sport

2010.06.25. 15:24

Jobb pályák, szebb öltözők az Érsekkertben

Hárommillió forintot fordított az egri önkormányzat az elmúlt két hónapban az Érsekkert Tenisz Klub sporttelepére, amely megújult formában várja a sportág iránt érdeklődőket.

B. Cs.

Fotó:

Az immár az Egri Városi Sportiskola által működtetett létesítmény hat pályája mellett a kiszolgáló épületet és környékét is csinosították, ezen túlmenően a büfét is új bérlő üzemelteti, aki a bevételből egy egri tehetséges sportolót támogat.

[caption id="" align="aligncenter" width="344"] Habis László (balra), Kovács Géza és Szeleczki János is jó érzéssel szólt a megújult létesítményről. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

A mai átadási ceremónia során Habis László polgármester fejezte ki örömét azzal kapcsolatban, hogy jó kezekbe került a létesítmény. Szeleczki János ütőt is ragadott, hogy játék közben győződhessen meg a jobb minőségű pályák állapotáról. Az alpolgármesternek követői is akadtak a polgármesteri hivatal részéről, lévén, hogy a már 11. éve szervezett, kétszáz dolgozót megmozgató önkormányzati sportnap szerves részét képezte a teniszezés.

Az EVSI részéről Kovács Géza igazgató szerint nagy kihívást jelentett a létesítmény megújítása. A feladatot tisztességgel sikerült elvégezni, ám a teljesen kész állapot elérését augusztus végére tervezik.

Százhatvanan a tanfolyamon

Az Érsekkert Tenisz Klub július 1-jén kezdődő ingyenes tanfolyamára már több mint 160-an jelentkeztek – tájékoztatta lapunkat Ábry Zoltán, az ÉTK elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!