Sport

2011.09.16. 10:46

Ma este svájci homokon Feketéék

Július közepén a 2009-es vb-ezüstérmes svájci válogatott két mérkőzést is játszott a magyar nemzeti csapattal Siófokon, és bár először hosszabbítás után győzött, másnap a mieink visszavágtak. Pénteken Liestalban ismét megmérkőzik egymással a két együttes.

HEOL


A házigazda helvétek elleni találkozóra a svájci bajnoki döntő egyik betétprogramjaként kerül sor 19 órakor.
 
A két gárda a következő kereteket nevezte az összecsapásra:
SVÁJC: Nico Jung,Valentin Jäggy (kapusok), Samuel Lutz, Kaspar Jäggy, Dominik Ziegler, Moritz Jäggy, Michael Rodrigues, Stephan Leu, Sandro Spaccarotella, Stephan Meier, Dejan Stankovic, Angelo Schirinzi, Philipp Borer (mezőnyjátékosok)


MAGYARORSZÁG: Borszéki Csaba, Tasselmájer Adrián (kapusok), Ughy Márk, Fekete Viktor, Berkes László, Ábel Péter, Besenyei Ferenc, Takács Renátó, Badalik Szabolcs, Jaksa Péter (mezőnyjátékosok)
Amint látható, a svájciaknál gyakorlatilag mindenki hadra fogható, így most a világ egyik legjobb játékosának tartott Dejan Stankovic is borsot törhet védőink orra alá – reméljük, nem sikerül neki…


Az alpesi válogatott a múlt héten befejeződött ravennai világbajnokságon meglepetésre nem tudott továbbjutni a csoportjából, ennek ellenére továbbra is Európa egyik legjobbjának számít - szerepel a strandfoci.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!