Sport

2012.01.17. 21:45

A gólkirály jelölt igazolt a megyeszékhelyiekhez

Az újonc Eger-Eszterházy SzSE csapatánál folytatja pályafutását Varga László, aki az NB I/B Keleti csoportjának góllövőlistáján jelenleg a negyedik helyen áll.

S. K.

A csoportellenfél Nyíregyházi KSE együttesétől érkező irányító, átlövő az idény végéig kötelezte el magát a megyeszékhelyiekhez.
– Varga szerződtetésével a belső posztokon válhatunk még erősebbé – mondta Iványi Bálint, az egriek vezetőedzője. – A játékos ősszel 13 mérkőzésen 99 gólt dobott, a Nyíregyháza szeptemberi egri mérkőzésén például nyolc találatot jegyzett a körcsarnokban.

További változás az őszi kerethez képest, hogy a fiatal Tamás Ádám tavasszal kölcsönben az NB II-es Juhász ''99-Füzesabonyi SC-nél szerepel, míg Pinczés János munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudja vállalni a további szereplést. Mándi Norbert kölcsönadása szintén napirendre került, új klubjáról még nincsenek konkrétumok. Az, hogy a jelenleg még a Mezőkövesdi KC alkalmazásában álló kézilabdázók sorsa hogy alakul, későbbi egyeztetés tárgyát képezi – zárta szavait a szakember.

A megyeszékhelyiek hétvégén az egri Dobó-kupán szerepelnek. A torna kiváló alkalmat biztosít a komoly erőfelmérőre.

Ezek is érdekelhetik