Sport

2013.07.28. 20:23

Megyei válogatottunk a harmadik

Az amatőr válogatottak tornáján nem sikerült továbbjutni a Horváth Tamás és Pádár Béla irányította csapatnak.

B. Cs.

 Az előző kiírásban még Régió-kupa néven került sor az amatőr válogatottak tornájára, amelyet a bajnoki rendszer átalakítása miatt idén a megyei válogatottak tornája vett át. A szűkebb hazánkat képviselő együttes a Tiszaújvárosban sorra került regionális selejtezőn két győzelmet aratott és két vereséget szenvedett.

– Az első három mérkőzésen nagyon jól játszott a csapat, noha Szabolcs megye ellen vereséget szenvedtünk – magyarázta Fodor Pál megyei koordinátor, aki  Gyetvai Péter megyei igazgató-helyettessel együtt Heves együttesét vezette a Borsod megyei eseményen.[caption id="" align="alignleft" width="360"] A Heves megyei válogatott hat pontot szerzett Beküldött fotó
[/caption]

– A szabolcsiakkal szemben 11-est hibáztunk, majd egy perc alatt két gólt kaptunk, ami után már nem tudtunk talpra állni úgy sem, hogy három alkalommal is már csak a kapus jelentette akadályt. Az utolsó meccsen sérülés miatt Baji Ádám és Berki Ádám sem állhatott rendelkezésre, nélkülük maradtuk alul. Összességében azonban le a kalappal a fiúk előtt, mert jól teljesítettek a nagy hőségben rendezett mérkőzéseken. A megyei igazgatóságnak köszönjük a támogatást, azt viszont nagyon sajnálom, hogy néhány egyesület nem bocsátotta rendelkezésre a játékosait, velük minden bizonnyal jobb eredményre lehettünk volna képesek.

A megyénkbeli csapat kerete: Halasi Ádám (Gyöngyösi AK), Gömöri Ottó (Nagyréde) – kapusok; Berki Ádám (Pétervására), Sárosi Gábor (Verpelét), Hegedűs Richárd (Pétervására), Barta Ákos (Gyöngyösi AK), Puskár Gergő (Verpelét), Urbán Péter (Besenyőtelek), Csóka Róbert (Pétervására), Nagy Ádám (Pétervására), Nagy Gábor (Verpelét), Hajdu Zsolt (Verpelét), Csákvári Ádám, Baji Ádám, Nagy József (mind Egerszalók), Czene Levente (Gyöngyösi AK), Várkonyi Péter (Maklár) – mezőnyjátékosok.

A csapatok 2x25 perces mérkőzéseket játszottak. 

A  mieink eredményei:
Heves–Nógrád 2–0 (1–0)
Gólszerzők: Nagy Á., Barta Á.
Heves–Szabolcs-Szatmár-Bereg 0–3 (0–3)
Heves–Hajdú-Bihar 3–0 (1–0)
Gólszerzők: Baji Á., Nagy J., Nagy G.
Heves–Borsod-Abaúj-Zemplén 1–2 (0–1)
Gólszerző: Csóka R.

További eredmények: Eredmények: Borsod–Hajdú 1–2, Szabolcs–Borsod 2–2, Hajdú–Nógrád 1–1, Borsod–Nógrád 1–0, Szabolcs–Nógrád 2–1, Hajdú– Szabolcs 1–2.

A végeredmény:

1. Szabolcs 4 3 1 – 9–4 10

2. Borsod 4 2 11 6–5 7

3. Heves 4 2 – 2 6–5 6

4. Hajdú 4 1 1 24–7 4

5. Nógrád 4 – 1 3 2–6 1   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!