Sport

2015.11.21. 08:56

Sári: tudjuk, hogy miért dolgozunk

Nem téveszti meg az egrieket a Bács-Kiskun megyeiek eddigi szereplése.

S. K.

Kilenc mérkőzésen aratott nyolc győzelemmel és egy vereséggel vezeti a női NB I/B Keleti csoportját az Eszterházy KFSC-Déjá Vu együttese. A sikerekben oroszlánrészt vállal a nyáron az NB I-es Békéscsabától érkezett beálló, Sári Barbara.

– Mitől jobb ez az EKFSC, mint a mezőny többi tagja?

– Lehet, hogy elcsépeltnek hangzik, de igazi CSAPATOT alkotunk. Nagyon jól kijövök a társakkal. S ami szintén nem mellékes, nekünk komoly céljaink vannak. Nemcsak úgy kézilabdázgatunk, hanem tudjuk, hogy miért dolgozunk, mit szeretnénk elérni.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Sári Barbara (26) remekül érzi magát a klubnál Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

– Ma 18 órától annál a Kecskemétnél vendégeskednek, amelyet a szezon előtt a bajnoki címre is esélyesnek tartottak. A jelenlegi hetedik helyezésük azonban nem ezt támasztja alá. Mire számít?

– Nem téveszt meg bennünket a Bács-Kiskun megyeiek eddigi szereplése, bár tisztában vagyunk vele, hogy akadnak vannak gondjaik. Ettől függetlenül bármikor kijöhet nekik a lépés, s nem szeretnénk, ha kellemetlen meglepetés érne bennünket. Ha a védekezésünk jól működik, akkor az a támadójátékunkra is jó hatással van. Erre törekszünk.

– Az eddigi sikerek nagyban köszönhetők az ön jó teljesítményének is. Kilenc meccsen szerzett hatvankét góljával a csapata legeredményesebbjének számít. Bejött a nyári váltás?

– Biztos voltam benne, ha visszatérek az EKFSC-hez, az a teljesítményemre is jó hatással lesz. Remekül érzem magam a klubnál, igazán jó közösségbe kerültem. Az egyéni sikerekhez azonban kellenek a társak is, s itt kiemelném Petrovics Gerda személyét, aki irányító játékosként remek labdákkal szolgál ki.

Ezek is érdekelhetik