Sport

2016.10.27. 14:58

Vojtekovszki helyett Szerencsi az elnök Makláron

November 1-jétől a szakosztályvezető helyettesíti a távozó vezetőt.

B. Cs.

A következő tisztújító közgyűlésig – elnökségi jóváhagyással – Szerencsi Tibor szakosztályvezető helyettesíti a Maklári SE (MASE) elnöki tisztségéről november 1-jei dátummal lemondó Vojtekovszki Csabát – kaptuk a közleményt tegnap a MASE részéről. A nyilatkozatban Karanyic István elnökségi tag és Hanuszik Csaba, a település polgármestere arról ad tájékoztatást, hogy a jövő hónap első napjától az MLSZ Heves megyei igazgató posztját betöltő Vojtekovszki Csaba szeptember 10-én tájékoztatta a klub elnökségét arról, hogy megkeresést kapott egy fontos és felelősségteljes pozíció ellátására, amelynek elfogadása esetén összeférhetetlenség áll majd fenn. Kérte, diszkréten kezeljék a témát az egyletnél, amit ők megtettek, miközben ő maga lemondott az elnökségről, mivel igent mondott a felkérésre.

Karanyic István és Hanuszik köszönetét fejezi ki Vojtekovszkinak az egyesületnél végzett áldozatos munkáért, ezzel együtt sok sikert kívántak neki az új tisztségben.

A MASE portálunkhoz eljuttatott közleménye:

 [caption id="" align="alignleft" width="650"] Vojtekovszki Csaba Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!