Sport

2017.01.16. 21:03

Egri Squash SE: újoncként közel a feljutáshoz

A Gulyás, Bihari, Végert és Kőműves alkotta kvartett mindhárom mérkőzését megnyerte.

B. Cs.

Az Egri Squash SE férfi csapata hibátlan mérleggel zárta a IV. osztályú bajnokság B-csoportját, miután mindhárom meccsét megnyerte a Rózsadomb Squash Clubban rendezett csapatbajnokság második fordulójában.


A Gulyás István, Bihari Zoltán, Végert Csaba, Kőműves András alkotta négyes a budapesti Khan-Go Ahead IV, a szegedi Marostő SE II, és a házigazda, az elsőségre leginkább esélyes Top Challenge SE III csapata ellen is győzött. Végert és Gulyás vereség nélkül, Bihari vereség és szett veszteség nélkül zárta a napot.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Nyerő négyest alkotnak az egriek Beküldött fotó
[/caption]

Mivel az első fordulóban az egrieket megszorító Batta I-es gárdája botlott a második játéknapon, és az egriek veretlenek maradtak, az ESSE az első helyen zárta az A csoportot. A gárda így rögtön indulásának első szezonjában a hét csapat közül a legelőkelőbb helyen végzett. A III. osztályba feljutás esélyei ezzel jelentősen javultak, ugyanis a rájátszásban a IV. osztály B csoportjának második helyezettjével mérkőznek majd áprilisban Bihariék.

A 2. forduló egri eredményei

Marostő SE II (Szeged)–Egri Squash SE 1–3
Egri Squash SE–Khan-Go Ahead IV (Bp.) 4–0
Top Challenge SE III (Bp.)–Egri Squash SE 0–4

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!