Sport

2017.01.22. 15:27

EKE-Eger-KOK: két jó egyéni teljesítmény nem volt elég a csodához

A második helyen álló hódmezőiek otthonában még egyik csapat sem győzött.

F. B.

Fotó: Huszar Mark

A férfi NB I/B Keleti csoportja 13. fordulójában:
Vásárhelyi Kosársuli–EKE-Eger-KOK
88–68 (29–20, 16–14, 20–11, 23–23)
Hódmezővásárhely, 400 néző, V.: Radnóti, Vadász, Kátay.
EKE: Tóth Z. 7, CSABÁK 19/9, Jakab Zs. 5/3,  Illés 10, CSÁKVÁRI 15/3. Cs.: Ungi 4, Fülöp G. 4, Veres 3/3, Beák 1. Edző: Váczi Péter.
A csoportban második helyen álló hódmezővásárhelyieknél már nem volt esélye az EKE-Eger-KOK csapatának, amely gárda végül húsz pontos vereséget szenvedett.
Váczi Péter: – Sajnos Csabák Balázs és Csákvári Csaba mellett kevés volt a jó egyéni teljesítmény támadásban. Az ellenfél jól semlegesítette a többieket, bár van ebben egy kis ellentmondás abból a szempontból, hogy nem feltétlenül ők fogták meg hatásosan Tóth Zoltánt, játékosom egyszerűen csak rossz napot fogott ki, és most nem dobta be azokat a helyzeteket, amiket máskor igen. A védekezésünk sem úgy működött, ahogyan az elmúlt meccseken, bár az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy a hazaiak nagyon sok büntetőt dobhattak. Nincs azonban baj, eddig sem nyert itt senki, és szerintem nem is fog, nekünk pedig a pénteki találkozónkra kell nagyon felkészülnünk, mert ott sokkal fontosabb lesz a győzelem megszerzése. [caption id="" align="alignleft" width="650"] Nem Csabák Balázson (a labdával) múlt a siker Fotó: Huszár Márk
[/caption]
Következik: EKE-Eger-KOK–Nagykőrös, Eger, Eszterházy csarnok, péntek, 17.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!