Sport

2017.03.07. 16:24

EKE: a „súlytalanság” állapotában

Amikor sikerült tíz ponton belül érkezni, mindig hibázott a vendégcsapat.

Fenyves Balázs

A férfi NB I/B Keleti csoportjának 18. fordulójában:
Békés–EKE-Eger-KOK
79–66 (23–13, 25–14, 16–22, 15–17)

Békés, 200 néző. V.: Sallai, Gergely, Bács.
EKE: Tóth Z. 18/6, CSABÁK 18/6, Jakab Zs. 7/3, Illés B. 4, Csákvári 5. Cs.: Megyes, Varga I. 10, Szabó G. 2, Fülöp G., Frey 2. Edző: Váczi Péter.

A rájátszás szempontjából kiemelten fontos összecsapáson meglehetően ideges hangulatú mérkőzést játszottak a csapatok, amely után a két csapat helyet cserélt egymással a tabellán. Javítani legközelebb szombaton, hazai pályán lesz esélyük Csabák Balázséknak, a feladat ugyanakkor ennél is komolyabb lesz, más kérdés, hogy a vendég DEAC-ot egyszer már sikerült legyőzni ebben a szezonban.

Váczi Péter: – Azon múlott minden, hogy az első félidőben nem hittük el, hogy megnyerhetjük a mérkőzést. A másodikban hiába tettünk meg mindent, nem volt lehetőségünk fordítani. Amikor sikerült tíz ponton belül érkezni, mindig hibáztunk, ezt pedig megbüntették a békésiek. Elég paprikás mérkőzést játszottunk, kicsit meg kellett volna fogni az indulatokat már korábban, de hát érezhető volt a tét. Azonban semmi sem dőlt el, hátra van még négy találkozó az alapszakaszból. Mindenesetre kijelenthető, még, ha fájó is, hogy idén idegenben elég súlytalanok vagyunk.

Következik: EKE-Eger-KOK–DEAC, szombat, 16.00.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Csabák Balázs (a labdával). Egy fecske... Fotó: Huszár Márk
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!