KÜZDŐSPORT

2020.01.22. 16:19

A siroki harcos bomba formában a gála előtt

Két nap múlva ismét oktogonba lép az Aaron Pico ellen 2019-ben repülő térdrúgással aratott győzelmével világhírnevet szerző Borics Ádám.

Borics Ádám Beküldött fotó

A sirokiak 26 éves MMA-harcosa január 25-én az amerikai Darrion Caldwellel mérkőzik a kaliforniai Inglewoodban. A vegyes harcművészetek második számú szervezete, a Bellator 238 gáláján a négy közé jutás a tét a pehelysúlyú GP-sorozatban.

Borics Ádám Beküldött fotó

– Remekül sikerült a felkészülésem, bomba formában érzem magam – fogalmazott a 15. MMA-meccsére készülő „Kölyök”. – A súlyom is jobban alakult, mint szokott. Könnyebb vagyok, viszont nagyobbnak nézek ki. Ezt csak a kőkemény edzéssel és a megfelelő táplálkozással tudom indokolni. Profibb lettem. Ha belenézek a tükörbe, akkor őszintén mondhatom magamnak, hogy mindent megtettem.

Darrion Caldwell a súlycsoport egyik nagyágyújának számít, akinek a stílusát Aaron Picóéhoz hasonlítják. Borics szerint jó birkózó lesz az ellenfele, de nem jobb korábbi riválisánál, és amúgy is felkészül mindenre.

Borics Ádám az előző fordulóban Pat Currant ellen nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában