TEREMLABDARÚGÁS

2020.02.16. 19:09

Egri gólkirály az SBTC 100 öregfiúk tornán

Nyolc öregfiúk csapat játszott a salgótarjáni jubileumi rendezvényen.

B. Cs.

Béres Mihály különdíjat kapott Beküldött fotó

Az Eger SE szenior gárdája Molnár Róbert, Erdélyi Róbert, Szabó László, Póka Tamás, Ragó Bence, Bocsi Zoltán, Béres Mihály és dr. Ivancsó Attila összeállításban hatodik helyen végzett az alapításának századik évfordulóján idén ünneplő Salgótarjáni BTC öregfiúk tornáján. A csapatvezető Bóta Balázst betegség miatt nélkülöző ESE a B-csoport tagjaként elsőnek a Felvidék válogatottal játszott. A húsz perces meccsen az exferencvárosi Marek Penksa által vezényelt gárdával szemben Szabó László góljára két találattal válaszoltak a szlovákiai társaság tagjai (1–2). A többek között Kenesei Zoltánt és Lázár Mátyást felvonultató MTK-val szemben nem mutatkozott esély a győzelemre az ESE-nek, Ragó Bence gólja csak szépségtapaszt jelentette (1–4). A távolmaradt Videoton helyére beugrott SBTC „fekete” csapata ellen nagyon kijött a lépés a piros-kékeknek, akik Béres (2) és Póka góljával 3–1-es győztelmet arattak.

Béres Mihály különdíjat kapott Beküldött fotó

Az 5–6. helyért kiírt helyosztón az SBTC „fehér” nevet viselő hazaiak kerekedtek felül, az egriek találatát Béres Mihály szerezte, aki társgólkirályként, Kenesei Zoltán és a felvidéki Novota Zoltán társágában különdíjban részesült.

Kupagyőztesként a korábban Egerben is edzősködött, Krecska János irányította sepsziszentgyörgyieket köszönhették, az erdélyiek a döntőben a Felvidék válogatottat múlták felül. A bronzérem a Bp. Honvéd csapatát illette, a kispestiek jutalmát Pisont István vehette át, míg negyeddiként az MTK zárt.

Az SBTC 100 Alapítvány és a Salgótarjáni BTC öregfiúk csapata által kitűnően szervezett rendezvény minden vonatkozásban méltó volt a klub hagyományaihoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában