KÉZILABDA

2021.11.19. 13:03

Nem elég a tabellára nézni az egrieknek

Az alapszakasz második köre a Csepel elleni összecsapással indul.

F. B.

Az egriek csak a győzelemmel lennének elégedettek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A női NB I/B Keleti csoportja 10. fordulója:

ESZTERHÁZY SC (2.)–CSEPEL DSE (10.)

Eger, Eszterházy-csarnok, szombat, 18.00. V.: Babidorics B., Reszegi Cs.

Az alapszakasz felénél hét győzelemmel és két vereséggel áll az egri gárda, ami csak kis mértékben tér el az előzetesen megfogalmazott céloktól. Az eddigi szereplést tekintve, kizárólag az orosházi vereség csúfítja a „félévi” bizonyítványt, a többi eredménnyel elégedettek az egyetemisták. Az alapszakasz második köre a Csepel elleni összecsapással indul.

Az őszi szezonnyitón 33–20-as egri győzelem született az újonc otthonában. A fővárosiak még mindig várnak az első győzelmükre, eddigi egyetlen pontjukat a Tempo KSE elleni döntetlennek köszönhetik.

Az egriek csak a győzelemmel lennének elégedettek Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

– Amikor szeptemberben Csepelen játszottunk, az NB I/B-ben még teljes mértékben első bálozónak számított a házigazda, ezért is gondolom úgy, hogy másabb találkozóra számíthatunk a visszavágó alkalmával – fogalmazott az ESC edzője, Zsadányi Sándor. – Bár azóta sem tudtak nyerni a csepeliek, az elmúlt három forduló eredményei mutatják, kezdik felvenni a másodosztály ritmusát. Erre hívtam fel a lányok figyelmét is a heti videózások során. A legutóbbi egymás elleni mérkőzésünk, illetve a tabella alapján nem adják oda előre a két pontot. Ezt a mérkőzést is végig kell melózni. Szerencsére már Kiser Panna és Szecsődi Laura is vállalni tudja a játékot, vagyis javult a helyzetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!