VÍZILABDA

2020.02.07. 17:48

OB I: motivált egri gárda várja a vasiakat

A szombat esti mérkőzést ingyen tekinthetik meg a nézők.

Heol Sport

Dabrowski Norbert bizakodó Fotó: Lénárt Márton

Fotó: PappJozsef

A férfi OB I. B-csoportjának 11. fordulója:

ZF-EGER (2.)–SZOMBATHELY (8.)

Eger, Bitskey uszoda, szombat, 19.45.

– Mindenkit motivál az előttünk lévő feladatsor – szögezte le az egriek vezetőedzője, Dabrowski Norbert. – A Szombathely nagyon kellemetlen ellenfél, főleg otthon, a vasiaknál mindenki megizzad, mint legutóbb az OSC is. Sajnos nálunk járványok, betegségek tizedelik a keretet, emiatt Major Attila erőnléti edzővel egyeztetve módosítanunk kellett a felkészülésünket. Erre a hétre tűztem ki a formába hozás utolsó nehéz időszakát, de nincsenek ideális állapotban a játékosok. Nem akartunk elvenni a terhelésből, mégis kénytelenek voltunk. Több játékoson mutatkoztak olyan jelek, amire azt mondtuk, fő az óvatosság. Jövő héten még egy lépcsővel nehezebb feladatot jelent a BVSC, aztán már nem sok időnk marad. Kedden jön a japán válogatott, velük játszunk edzőmérkőzéseket. Kezdünk befordulni a célegyenesbe, és azt kell mondjam, hogy nem ideálisak a körülményeink. Ezzel mindenki így van, mindenkinek meg kell küzdeni a jó formáért. Gondolom, a szombathelyieknél is vannak betegek, olyan problémák amit meg kell oldani.

Dabrowski Norbertnek a betegségek miatti hiányzók okoznak fejtörést Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A szakvezető a klub honlapján hozzátette: a játékosok nagyon motiváltak, majdhogynem vissza kell fogni őket. Éppen a hozzáállásuk miatt bizakodó a jövőt iletően.

A keretből hiányzik az influenzás Decker Ádám, de nincs jó állapotban Sztrahinja Rasovics sem, míg Csacsovszky Erik egy konzervdobozzal elvágta a kezét.

A mérkőzés a klub vezetésének döntésének értelmében ingyenes.

A B-CSOPORT ÁLLÁSA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában