kosárlabda

2017.10.01. 20:32

Váczi önvizsgálatra szólította a tanítványait

Idei negyedik bajnoki mérkőzésén is vereségét szenvedett az EKE-Eger-KOK NB I/B-s együttese, így továbbra is várni kell szezon első sikerére.

Kiss Bálint a jobbak közé tartozott Fotó: Huszár Márk

– Továbbra is komoly problémát okoz, hogy hétről-hétre gyengén teljesítünk a mérkőzések elején – emlékeztetett Váczi Péter, az egyetemeisták vezetőedzője. – Egyszerűen fejben nem vagyunk készek a meccsek első szakaszában. Erre mielőbb megoldást kell találnunk, mert az nem járja, hogy húsz perc öreguras tempó után húsz percig futunk csak. Tudomásul kell venni a játékosaimnak, hogy a felállt védelemmel szemben nem sok esélyünk van, ezért végig kell futni a négy negyedet. Az eredmény egyébként nem hazudik, megérdemelt a debreceni siker, nálunk pedig néhány játékosnak el kellene gondolkodni azon, hogy mit akar a kosárlabdától.

EKE-Eger-KOK–BKG-Príma SE 57–90 (10–32, 17–24, 16–20, 14–14)

Eger, Eszterházy-csarnok, 100 néző, V.: Jurák K., dr. Szakáll I., Gaál I.

EKE: Mészáros B. 4, Szabó G., KISS B. 10/6, Illés B., CSÁKVÁRI 8. Csere: POMÁZI 16/9, Veres D. 6, Szicsák B. 4, Ungi 4, Megyes 3, Pálinkás A., Pálinkás T. 2. Edző: Váczi Péter.

Következik: Hepp Kupa-mérkőzés, EKE-Eger-KOK–MEAFC, október 4., szerda, 18.30.

Mészáros Bence a jobbak közé tartozott Fotó: Huszár Márk

Fenyves Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában