VÍZILABDA

2019.11.26. 15:20

ZF-Eger: a szentesi iksz „árnyékában”

A heti másik megméretést a Vasas elleni OB I-es bajnoki jelenti.

B. Cs.

Gyárfás Tamás esélyt sem adna

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A férfi OB I. B-csoportjának 8. fordulója következik:

ZF-EGER (2.)–SZENTESI VK (6.)

Eger, Bitskey uszoda, szerda, 18.00. V.: Marnitz, Dodog.

Az alapszakasz második köre kezdődik a nyolc csapatos B-csoport mezőnyének, vagyis az első felvonáshoz képest fordított pályaválasztói joggal találkoznak egymással az együttesek. Az őszi nyitányon 11–11-es döntetlennel zárult az egriek szentesi vendégjátéka, ami a negatív meglepetés kategóriába tartozott.

– A szezonkezdés nem sikerült Szentesen, vagyis van miért törleszteni az alföldieknek – rögzítette a ZF válogatottja, Gyárfás Tamás. – Az volt az a meccs, amikor egyszerűen semmi nem jött össze. Ez most nem fordulhat elő, mert nagyon keményen állunk a mérkőzéshez, törekedve arra, hogy esélyt sem adjuk az ellenfélnek.

Gyárfás Tamás esélyt sem adna Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Az egriek bekkje, Decker Ádám azt jelentette be, hogy a Kovács Máté gyógykezelésének támogatására indított licit során a csapat részéről felajánlott labda 50 ezer forintért talált gazdára. Ezzel együtt a játékosok által dedikált egyesületi trikót és két darab VIP-jegyet vehet át a liciten győztes ZF Hungária Kft. beszerzési osztályának képviselője a mai meccs előtt.

A heti másik megméretést a Vasas elleni OB I-es bajnoki jelenti a ZF-nek, amelyet szombaton 18 órakor játszanak a Komjádi-uszodában.

A B-csoport állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában