Új utakon

2017.08.10. 13:10

Sikeres KRESZ-vizsgát tett Weisz Fanni

Már csak néhány lépés választja el a szépséget attól, hogy megtegye az első kört. Ha minden jól megy, egyszer majd szerelmét is beülteti az anyósülésre.

Weisz Fanni, hazánk talán legismertebb hallássérült személyisége nemrég kezdte meg a B kategóriás jogosítványhoz szükséges képzést, és már le is tette az elméleti vizsgát; örömét pedig még az Instagramján is megosztotta.

A szőke szépség nem is titkolja örömét, ezt írta közösségi oldalára:

„Még mindig nem hiszem el, hogy ilyen könnyen, gyorsan és rugalmasan is fel lehet készülni a KRESZ-vizsgára. Hamarosan a vezetést is megkezdhetem, már alig várom! Szeretnék még önállóbb lenni, és néha meglepni a páromat azzal, hogy én viszem el őt valahova. Nagyon szeretek kocsikázni, de most már nem csak utasként, hanem sofőrként is szeretném átélni az autózás élményét.” – így lelkendezett Fanni, és persze a biztató, óvatosságra intő és dicsérő kommentek száma másodpercenként nő.

A fokozott figyelemről pedig @lifefullnessaz felhasználó ezt írta Fanninak: „Az elektromos autóval óvatosan, nem veszik észre az emberek – ahhoz szoktak, hogy egy autónak a hangját hallják meg és ha nincs hang nincs autó – lelépnek eléd.”

Fanni az autóvezetés alapjait elektromos oktatóautón fogja majd elsajátítani; az elméleti vizsgát pedig jeltolmács segítségével tette le.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!