Tündérszépek

2022.07.26. 13:00

A kecses borsodi balerina átértékelte az életét az autóbalesete után

Szabó Evelin átértékelte az életét autóbalesete után. Most a Tündérszépek országos döntőjében, Borsod szépeként ragyoghat.

Sz. A.

A 23 éves sajószentpéteri lány a mának él, ennek pedig egyetlen oka van: korábban volt egy autóbalesete, ami miatt ma már másként tekint az életre: nem a tegnapot és a holnapot néz, hanem a mostot. A Tündérszépek borsodi döntőse azt is elárulta, hogy országos szépségversenyünkre az egyik barátnője nevezte be, a legfőbb támogatója pedig a család és a párja. 

− Közvetlen, könnyen barátkozó típus vagyok, és szerintem ebben a versenyben is támogatni fogják egymást a lányok − vélekedett Evelin, akinek 12 évig versenytánc és a balett volt az élete. A péntek és a szombat még most sem múlhat el tánc nélkül nála. Próbál mindemellett egészségesen étkezni, tette hozzá, bár szó szerint nem űz semmilyen sportot, de edzőterembe jár. A fotózásról a Boon.hu-nak a közelmúltban elmesélte, hogy nagyon élvezte a fotózást. 

Bátran ajánlom azoknak a lányoknak is, akik gondolkodnak, hogy elinduljanak-e a jövő évi versenyen. Kellemes hangulatban telt az egész. A fotós közvetlen és segítőkész volt, hogy a lehető legjobb képeket tudja rólam elkészíteni

 – részletezte a borsodi szépség, aki ugródeszkaként tekint a versenyre és reméli, hogy új kapuk nyílnak meg előtte a média és a szépségipar világába. Nos, ahhoz, hogy ez minél jobban sikerüljön, neki és a többi döntős lánynak is nagyszerű mentorok segítenek majd: háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!