heves megye

2018.04.07. 07:58

Kövesse velünk a vasárnapi választást!

Vasárnap tartják hazánkban a 2018-as országgyűlési választásokat. Ha nem akar lemaradni semmiről, tartson velünk! Folyamatosan frissülő tudósításban számolunk be az eseményekről.

HEOL

Magyar zászló

A 2018-as magyarországi országgyűlési választás a rendszerváltás óta eltelt időszak nyolcadik általános parlamenti választása lesz Magyarországon. A több mint 10 ezer magyarországi szavazókörbe valamivel kevesebb mint 8 millió választópolgárt várnak, míg a külképviseleteken további 58 ezren adhatják le szavazataikat 23 pártra és mintegy 1500 egyéni képviselőjelöltre.

A választásra jogosult polgárok Heves megyében három választókerületben voksolhatnak, melyek székhelye a megyében: Eger (1. sz.), Gyöngyös (2. sz.) és Hatvan (3. sz.).

Az urnák vasárnap reggel 6-kor nyitnak, és a választópolgárok az esti urnazárásig, egészen 19 óráig adhatják le szavazataikat.

A Heol.hu portálon és a Facebook-oldalunkon egész nap beszámolunk az eseményekről, helyszínen tartózkodó tudósítóink segítségével első kézből tájékoztatjuk olvasóinkat. Folyamatosan jelentkezünk friss információkkal, fotókkal, videókkal!

Kövesse velünk a 2018-as választásokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!