Bulvár-celeb

2023.10.29. 12:52

Kiderült, kivel csalta meg Mazsit Berki Krisztián

Mazsi kibeszélte magából házasságuk legszomorúbb szakaszát.

Forrás: FrizbiTv

"Nem beszéltem róla a mai napig, de nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött." - vallotta meg Berki Mazsi Hajdú Péternek azt a fájdalmat, ami a végzetes csalódást okozta számára a házasságában.

Plusz egy napot benn maradtam a kórházban, mert nem értem őt el telefonon. Egyedül, a nyitott sebemmel pakoltam össze kettőnk cuccát és Emmát, és egyedül is vittem ki

 - mondta.

"Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az iPaden. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de

 írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg akkor is találkoztak" 

- mondta a műsor ajánlójában a sztáranyuka, aki azt is megemlítette, hogy ismeri a szóban forgó hölgyet, ugyanis az egyik üzleti partnere volt. Ráadásul amíg Mazsi a kórházban volt a kislányával, addig Berki feltehetően a szeretőjével volt.

Mazsi nem akart többet elárulni a titokzatos nő és volt férje románcáról, azonban a Ripost megtudta ki az, akivel Krisztián félrelépett.

Férjes asszonyt csábított el Berki

Az már magában sok embernél kiverte a biztosítékot, hogy Krisztián magára hagyta újszülött gyermekét és feleségét, azonban mint kiderült, szeretője is családos nő volt. Feltehetően a közös munka hozta őket közelebb egymáshoz, hiszen mint azt már korábban is említettük: üzleti partnerek voltak.

Már a kislányuk születése előtt is voltak hullámvölgyek, de a pokol csak azután szabadult el, hogy Emma a világra jött. A megcsalás csak egy gond volt a sok közül, de az is igaz, hogy a kapcsolatuk végére ez tette a pontot. Pont, mint Pamelánál...

 – kezdte a Ripostnak a neve elhallgatását kérő ismerős, aki pár információt is megosztott Krisztián szeretőjéről.

"Egy ismertebb üzletasszonyról van szó, a vállalkozását több tízezren követik, és annak idején Berkiékkel is együttműködött. Azt nem tudom pontosan, hogy a románcuk mióta tartott, de az biztos, hogy munkakapcsolatból lett "szerelem". A hölgy egyébként egy férjezett édesanya, és Mazsit is jól ismerte. Sőt, külsőre is hasonlítottak, valószínűleg ez is megfogta Krisztiánt" 

- tette hozzá az informátor.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában