Közelgő nyári szünet

2024.05.23. 20:55

A gamereket hozza helyzetbe hűségakciójával az egyik hazai kereskedelmi lánc

A fogyasztói trendeket folyamatosan vizsgálva szervezi meg pontgyűjtő hűségakcióit a vásárlók számára a Spar. Legújabb promóciójukban az iskolai vakációra időzítve ezúttal olyan csúcsminőségű számítástechnikai eszközök kaptak helyet, amelyeket kifejezetten játékosoknak fejlesztettek, de azoknak is kitűnő megoldást jelenthetnek, akik például a munkájukban szeretnének professzionális eszközöket használni.

MW

A SPAR áruháza a budapesti Lurdy Házban

Forrás: MTI/MTVA

Fotó: Róka László

Csúcsminőségű Razer™ gaming számítástechnikai termékeket ajánl akár 30-50 százalékos kedvezményekkel 2024. május 23. és augusztus 4. között a SPAR Magyarország a legújabb hűségpromóciójában – hívta fel a figyelmet az Origo. A Razer™ a világ egyik vezető lifestyle gamer márkája, amely egyet jelent a prémium gamer életérzéssel. A háromfejű kígyó logója pedig az egyik legismertebb szimbólum a videójátékos és az e-sport közösségekben. Díjnyertes termékei között nagy teljesítményű számítógépesjáték-kiegészítőket találsz. A Razer™ több mint 175 millió felhasználóval és saját szoftverplatformmal is rendelkezik.

spar,
Illusztráció
Fotó: WWW.PIXIMAGE.HU/Toke Bela

Tizenegy csúcstermék

A SPAR hűségakciójában a Razer 11 csúcsminőségű terméke szerepel, köztük egy-egy vezetékes és vezeték nélküli gaming egér, Gigantus V2 Large egérpad, ultravékony billentyűzet csuklótámasszal, valamint egy állítható világítással rendelkező mechnikus gaming billentyűzet. A játékok kitűnő hangzását két vezetékes és egy vezeték nélküli fejhallgató garantálja, a Razer™ Seiren V3 Mini mikrofonnal pedig professzionális hangzás érhető el zajosabb környezetben is. A hűségakció egyik fontos terméke a kiemelt üzletekben elérhető deréktámaszos Razer™ Enki gaming szék, amely egy hosszabb játék, vagy akár a munka során is biztosítja a maximális kényelmet.

Így lehet gyűjteni

2024. május 23. és július 31. között a Razer™ hűségpromócióban a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban minden elköltött 1000 forint után 1 hűségpontot kap a vásárló. Ha összegyűlt 20 hűségpont, akkor jelentős, 30-50 százalékos kedvezménnyel lehet vásárolni a Razer™ 11 csúcsminőségű gamer termékéből egészen 2024. augusztus 4-ig. A SPAR online shopban történő megrendelés és a drive-in átvétel esetében hűségpontkiadásra és beváltásra is van lehetőség.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában