Bulvár-celeb

2021.09.11. 15:50

Nagyszüleivel élt az a 35 éves motoros, aki két napja szenvedett halálos balesetet, nekik gyűjtenek

Csaba szülei meghaltak, ezért nagyszüleivel élt. A 35 éves motoros két napja szenvedett halálos balesetet, most temetésére gyűjtenek.

Forrás: facebook

A Kőröstetétlent és Kocsért összekötő úton motorozott egy férfi, amikor egy kanyarban elvesztette uralmát a motor felett, lesodródott az útról és szalagkorlátnak ütközött.

Azóta már sokak számára világossá vált, hogy a 35 éves Csaba volt a motorbaleset áldozata, akit motorostársai, családja és barátai egyaránt gyászolnak.

Azt írják, Csaba egy szerény, jó srác volt, ügyes motoros. A férfi idős nagyszüleivel élt, mert Csaba szülei meghaltak. Sajnos most a nagyszülők is nehéz helyzetbe kerültek, nem elég nekik szeretett unokájuk elvesztése, nagyon szerény körülmények között élnek, nehezen tudnák kifizetni a temetést.

Emiatt indult most gyűjtés a számukra, hogy a temetés körüli költségeket is rendezni tudják és méltó búcsút vehessenek Csabától – írja a Ripost.

Számlaszám : 11773456-02002053 / Király Sárándi Gréta

Közlemény : ellenszolgáltatás nélküli adomány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában