Eszméletlen manőver

2023.11.02. 05:30

A szerencsével határos módon élte túl az ütközést egy motoros (videó)

Egy fedélzeti kamera rögzítette az esetet, amelyben a vétlen motoros szerencsésen megúszta az ütközést.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Ground Picture

Záróvonalon fordult meg egy Volkswagen Budapesten, az Üllői úton. A szabályosan érkező motoros már nem tudta elkerülni az ütközést, és nekicsapódott az elé forduló Golfnak. Fedélzeti kamera rögzítette az esetet, amin jól látható, hogy a gépkocsi vezetőjének feltehetően nagyon sietős volt, és ebből fakadt a türelmetlensége – írja a Metropol.

A visszafordulás nem éppen szabályos módját választotta az autós, miközben lett volna rá lehetősége, hiszen a baleset helyszínétől néhány száz méterre, a Pöttyös utcai jelzőlámpánál ezt megtehette volna. A sofőr nemcsak szabálytalan, de figyelmetlen is volt, hiszen körül sem nézett, egyszerűen a szabályosan érkező motoros elé fordult, aki már nem tudta elkerülni az ütközést. 

A videóhoz kapcsolódó hozzászólásokból kiderül, hogy ez egy veszélyes kereszteződés. Naponta többször hasonlóképpen fordulnak vissza a közlekedés résztvevői. Szerencsére nem végződik minden hasonló manőver balesettel, viszont a közlekedési szabályok betartásával meg lehetne előzni a baleseteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában