Krimi

2024.05.15. 15:57

Családi tragédia: anyát és kislányát találták holtan Kapuváron

Megismétlődött a tragédia, 6 évvel ezelőtt ugyanennél a családnál hasonló gyilkosság történt.

Fotó: kisalfold.hu / Nagy Gábor

A kisalföld.hu számolt be róla, hogy a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. május 15-én 13 óra 30 perc körül érkezett bejelentés, amely szerint egy kapuvári családi házban holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, a szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van - közölte weboldalán a rendőrség.

Anya és lánya lehet az áldozat

A kettős gyilkosságot a Wesselényi utcában követték el, egy olyan házban, amelyben nem ez az első tragédia

 hat évvel ezelőtt hasonló tragédia történt ugyanebben a házban. Akkor egy fiatal lánynak a barátja vette el az életét. Megfojtotta.Most a szülők másik lánya és az ő kislánya lett gyilkosság áldozata. A kicsi lány nem volt még négy éves.

A rendőrség helyszínel, az utca érintett szakaszát lezárták - írja a vármegyei portál.

Helyszíni információk szerint: szülei házánál fogták el azt a férfit, K. Krisztiánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte korábbi párját, Sz. Veronikát és közös, 3 és fél éves kislányukat, Dominikát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában